Woningontruiming Meppel

Woningontruiming

Een woningontruiming kan een emotionele aangelegenheid zijn. Doordat een woningontruiming nooit gelegen komt is er vaak een gebrek aan tijd en middelen om dit efficiënt en met zorg uit te voeren. Wij nemen de zorg voor een woningontruiming graag van u over. U krijgt van ons een offerte, zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent. Bij ons geen onverwachte kosten. 

De offerte

Als u een afspraak met ons maakt, komen wij bij u ‘op locatie’ om de kamer of woning te bekijken. Samen met u, doorlopen wij de woning om zo alle werkzaamheden te bespreken. Heeft u specifieke wensen, dan kunt u deze met ons overleggen. U hoort van ons wat de mogelijkheden zijn.

Als wij alles duidelijk hebben, stellen wij de offerte op. Gaat u hiermee akkoord, dan plannen wij samen met u de ontruiming in. Hierin geven wij u de tijd en ruimte om eventuele waardevolle en persoonlijke eigendommen uit de woning te halen. Is dit door tijd gebrek niet mogelijk, kunnen wij deze spullen apart houden voor u.  

De ontruiming

Op de afgesproken datum beginnen wij met de ontruiming. Dat doen wij heel zorgvuldig. Komen wij eigendommen tegen die voor u van waarde kunnen zijn? U krijgt deze van ons, zodat u zelf kunt bepalen wat u hiermee wilt doen.

Als de woning is ontruimd, gaan onze medewerkers aan de slag om de woning bezemschoon op te leveren. Extra diensten, zoals herstelwerkzaamheden voeren wij gelijk uit. Deze diensten hebben wij van tevoren met elkaar besproken en staan vermeld in de offerte.

De oplevering

De woning is nu klaar voor oplevering. Wij lopen samen met u de woning door om te kijken of alles naar wens is uitgevoerd. Als u akkoord bent vullen wij het opleveringsformulier in en kunt u dit ondertekenen. U krijgt van ons pas een factuur, nadat u het opleveringsformulier heeft ondertekend.

Comments are closed.