Woningontruiming Apeldoorn

Inboedelontruiming

Wanneer u door scheiding, overlijden of verhuizing uw woning moet ontruimen gaat dit gepaard met veel emotie. Om extra onkosten, zoals extra huurtermijn, te voorkomen, wilt u uw woning het liefst zo snel mogelijk ontruimd hebben.

Woningontruiming Fiftyfifty is hiervoor uw partner en neemt deze zorg graag bij u uit handen. Wij doen dit op een discrete, professionele en goedkope manier.

Heeft u inboedel die u niet meeneemt naar uw nieuwe woning? Deze kunt u aan ons aanbieden, in ruil krijgt u voor deze inboedel een korting op uw offerte.

De offerte

Als u een afspraak met ons maakt, komen wij bij u ‘op locatie’ om de kamer of woning te bekijken. Samen met u, doorlopen wij de woning om zo alle werkzaamheden te bespreken. Heeft u specifieke wensen, dan kunt u deze met ons overleggen. U hoort van ons wat de mogelijkheden zijn en zullen u advies geven waar gewenst.

Wanneer u alles hebt doorgenomen met onze medewerker, stelt hij de offerte voor u op. Hierin worden de kosten verdeeld in:

  • Vloerbedekking
  • Bezemschoon opleveren
  • Herstelwerkzaamheden
  • Tuin/straatwerk
  • Behang verwijderen
  • Afvalkosten
  • Schoonmaakkosten
  • Korting voor aangeboden inboedel

Specifieke wensen zullen genoteerd worden. 

Wij geven u de tijd en ruimte om de offerte door te nemen en eventueel te bespreken met familieleden/kennissen. Wanneer wij van u akkoord krijgen, zullen wij op de afgesproken datum beginnen met de ontruiming.

De ontruiming

Ons team zal eerst de inboedel uit de woning halen, komen wij eigendommen tegen die voor u van waarde kunnen zijn? U krijgt deze van ons, zodat u zelf kunt bepalen wat u hiermee wilt doen.

Als de woning is ontruimd, gaan onze medewerkers aan de slag om de woning bezemschoon op te leveren. Extra diensten, zoals herstelwerkzaamheden voeren wij gelijk uit. Deze diensten hebben wij van tevoren met elkaar besproken en staan vermeld in de offerte.

De oplevering

De woning is nu klaar voor oplevering. Wij lopen samen met u de woning door om te kijken of alles naar wens is uitgevoerd. Als u akkoord bent vullen wij het opleveringsformulier in en kunt u dit ondertekenen. U krijgt van ons pas een factuur, nadat u het opleveringsformulier heeft ondertekend.

Comments are closed.