Woningontruiming Amsterdam eo

Direct ontruimen

Fiftyfifty woningontruiming heeft zich gespecialiseerd in het efficiënt opruimen, ontruimen en bezemschoon opleveren van woningen. Vaak in combinatie met verhuizen van de inboedel. Direct ontruimen is één van onze diensten.

Vanaf het moment dat u een offerte bij ons aanvraagt, kunnen wij binnen 24 uur met de ontruiming beginnen. Door deze service hoeft u zich niet meer druk te maken over de kamer of woning. Wij leveren de kamer of woning bezemschoon voor u op. Daarbij voeren wij ook eventuele herstelwerkzaamheden uit. 

Direct ontruimen is bij ons mogelijk door onze 24-uur service. Voor die situaties waarbij de kamer of woning per direct moet worden ontruimd, bieden wij deze service aan.

Wij werken in opdracht van:

  • Particulieren
  • Makelaars
  • Notarissen
  • Uitvaartmaatschappijen

Naast de snelle en discrete service, heeft u als opdrachtgever, direct contact met ons. Dit betekend dat u tijdens de gehele ontruiming één aanspreekpunt heeft, geen call centers of rayonmanagers als tussenpersoon. Door één op één contact met u als klant, kunnen wij u niet alleen snel en op een juiste manier van dienst zijn maar weet u ook bij wie u moet zijn voor eventuele vragen. 

Jarenlange ervaring in woningontruiming

Al meer dan 7 jaar verzorgen wij kleine en grote ontruimingen voor klanten door heel Nederland. Door deze ervaring, weet ons team hoe ze een ontruiming, goedkoop kunnen verzorgen. Alles wat er gedaan moet worden bij een ontruiming, doen zij op een efficiënte manier. Hierdoor blijven de kosten niet alleen laag, maar kan de oplevering ook binnen een paar dagen plaats vinden. 

Wilt u meer weten over Direct ontruimen, een offerte aanvragen of heeft u een andere vraag?  Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 0522 23 09 94

direct, ontruimen, direct ontruimen, goedkoop, snel

Comments are closed.