Woningontruiming Nijmegen

Ontruimen woning

 

Het ontruimen van een woning, doen wij in opdracht van zowel particulieren als zakelijke partners.

Door het ontruimen van een woning uit te besteden aan een professioneel bedrijf, geeft dit vaak rust in een emotionele periode.

Bij het maken van de gratis offerte kunt u meubels en huisraad aanbieden. Deze worden op waarde beoordeeld. Het totale bedrag van uw overgebleven inboedel zal als korting op uw offerte komen. Een woning laten ontruimen kost geld, doordat wij overgebleven inboedel van u overnemen en geen rijkostenvergoeding berekenen kun wij u een mooie prijs bieden voor het ontruimen van uw woning.

Wanneer wij beginnen met het ontruimen van een woning, staan uw wensen, die wij bij het maken van de offerte hebben besproken, voorop. Wij ontruimen elke woning, gericht op de klant. U geeft aan wat uw doel is en wat daarin uw wensen zijn en wij voeren dit uit op een professionele en discrete manier.

Wij weten dat klanten, het ontruimen van een woning uit handen geven, vaak moeilijk vinden. Er komen voor u, onbekende mensen in de woning en gaan door uw (persoonlijke) eigendommen heen. Onze mensen ondertekenen allemaal een geheimhoudingsverklaring bij ons. Dit betekend dat alles wat zij zien of tegenkomen bij het ontruimen van een woning, binnen de mensen van ons team blijft.

Eerlijkheid staat bij ons voorop. Bij een het ontruimen van een woning, zijn wij tevreden wanneer u tevreden bent. Dit is waarom wij geen 100% tevredenheidsgarantie geven, want u bepaald uw eigen tevredenheid. 

Ontruimen woning, ontruimen, woning, huis, leeghalen, Zwolle, ontruiming

Comments are closed.