Woningontruiming Venlo

Goedkoop ontruimen

Woningontruiming Fiftyfifty ontruimt niet alleen op een zorgvuldige manier maar ook snel en goedkoop. Voor elke klant bekijken wij wat de mogelijkheden zijn en hoe wij een zo’n goedkoop mogelijke offerte kunnen aanbieden. De kosten voor een ontruiming zijn altijd afhankelijk van wisselende factoren denk aan, wel of geen vloerbekleding verwijderen, aantal kamers, herstelwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe we deze kosten zo laag mogelijk kunnen houden voor u. Naast deze wisselende factoren, zijn er ook een aantal vaste factoren waardoor wij goedkoop kunnen ontruimen. 

Onze vaste factoren van goedkoop ontruimen zijn:

Korting geven voor uw overgebleven inboedel

U biedt ons overgebleven inboedel aan en u krijgt een korting op uw offerte. Uw voordeel op de offerte bepaalt u dus zelf. Mens en milieu staan bij ons voorop. Bij het ontruimen van een woning, proberen wij zo min mogelijk weg te gooien. Uit ervaring weten wij dat inboedel niet meer gebruikt wordt, maar dat te mooi is om weg te gooien. Deze inboedel geven wij op deze manier een tweede kans. De voordelen:

  • U krijgt een mooie korting op uw offertebedrag
  • Minder stortkosten
  • Inboedel blijft behouden 
  • Inboedel komt terecht bij mensen die het goed kunnen gebruiken

Geen reiskosten in rekening brengen

Goedkoop ontruimen maken wij mogelijk omdat wij geen reiskosten berekenen. Wij willen ook een scherpe offerte kunnen aanbieden, aan klanten die iets verder weg wonen. 

Jarenlange ervaring in woningontruiming

Al meer dan 7 jaar verzorgen wij kleine en grote ontruimingen voor klanten door heel Nederland. Door deze ervaring, weet ons team hoe ze een ontruiming, goedkoop kunnen verzorgen. Alles wat er gedaan moet worden bij een ontruiming, doen zij op een efficiënte manier. Hierdoor blijven de kosten niet alleen laag, maar kan de oplevering ook binnen een paar dagen plaats vinden. 

Wilt u gratis offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 0522 23 09 94


goedkoop, ontruimen, goedkoop ontruimen, woningontruiming, snel, voordelig

Comments are closed.