Wie zijn wij

Wie is Woningontruiming Fiftyfifty?

Woningontruiming Fiftyfifty is in 2007 begonnen als kringloopwinkel. Doordat mens en milieu bij ons voorop staan, was dit voor ons een mooie manier om ons steentje bij te dragen. Bij het ophalen van inboedels, kregen wij steeds vaker de vraag of wij woningontruimingen deden. Uiteindelijk zijn wij hierin klein begonnen, om te kijken of wij de wensen van onze klanten konden waarmaken. Al snel kregen wij aanvragen buiten de regio Drenthe en groeide het aantal woningontruimingen. Dit was het begin van Woningontruiming Fiftyfifty en zijn wij uitgegroeid tot een landelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in woningontruimingen. 

Ons team

Inmiddels bestaat Woningontruiming Fiftyfifty uit een vast team van vakbekwame mensen, die weten hoe ze een woningontruiming efficiënt en met zorg bij u uit handen kunnen nemen. Al onze mensen zijn in het bezit van een VOG en zij ondertekenen een geheimhoudingsverklaring. 

Onze mensen bekijken elke woningontruiming, als een woningontruiming op zich. Ieder mens is anders, zo ook iedere woningontruiming. Door deze persoonlijke insteek die wij hanteren, samen met een totaalpakket dat wij bieden, kunnen wij iedere ontruiming aan. Klein of groot, ons team staat voor u klaar. 

Ons doel

Het ontzorgen van onze klanten is ons belangrijkste doel. Door onze service heeft u geen omkijken naar de ontruiming. Wij zorgen voor een correcte en snelle afhandeling. Daarnaast ondersteunen wij mens en milieu, door overgebleven inboedel, huisraad en kleding een tweede kans te geven via diverse instellingen zoals Het Leger des Heils en Kringloopwinkels. 

 woning, ontruiming, ontruimen, huis, leeg

 

 

 

Comments are closed.