woning ontruimen Woning ontruimen Home

Woningontruiming Fiftyfifty, het adres voor uw ontruiming

Woningontruiming Fiftyfifty is in 2007 begonnen als kringloopwinkel. Doordat mens en milieu bij ons voorop staan, was dit voor ons een mooie manier om ons steentje bij te dragen. Bij het ophalen van inboedels, kregen wij steeds vaker de vraag of wij woningontruimingen deden. Uiteindelijk zijn wij hierin klein begonnen, om te kijken of wij de wensen van opdrachtgevers konden waarmaken. Al snel kregen wij opdrachtgevers buiten de regio Drenthe en groeide het aantal woningontruimingen. Dit was het begin van Woningontruiming Fiftyfifty en zijn wij uitgegroeid tot een landelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in woningontruimingen.

Woningontruiming

Een woningontruiming kan een emotionele aangelegenheid zijn. Wij nemen de zorg voor een woningontruiming graag van u over. U krijgt van ons een offerte, zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent. Bij ons geen onverwachte kosten.

woningontruiming_home

Lees meer

Diensten

Elke woningontruiming is anders, en elke situatie vraagt om een andere oplossing. Wij bieden u een breed aanbod aan diensten aan, op deze manier hebben we altijd een oplossing voor uw situatie en krijgt u een offerte op maat.

diensten, woning, ontruiming, ontruimen, huis, leeg

More

Vervuilde woning

Woningontruiming Fiftyfifty heeft jaren lange ervaring in het ontruimen en schoonmaken van (ernstig) vervuilde woningen. Het ontruimen en schoonmaken van een (ernstig) vervuilde woning brengt vaak gezondheidsrisico’s met zich mee...

vervuildewoningslider

More