Woningontruiming zakelijk

woningontruiming, zakelijk, partner, diensten, ontruimen, huis, woning, ontruimers, ontruiming, opleverenWoningontruiming zakelijk

Wij hebben ontdekt dat wij niet alleen voor particulieren een uitkomst kunnen bieden, maar ook voor zakelijke klanten. Voor deze klanten hebben wij Woningontruiming Zakelijk ontwikkeld.

Woningontruiming Fiftyfifty heeft een samenwerkingsverband met meerdere organisaties en maatschappelijke instanties. Samen met deze partners hebben wij hetzelfde doel voor ogen, een oplossing voor de klant, gericht op de situatie van de klant.

Een notaris die een nalatenschap moet afwikkelen waarbij de woning opgeleverd moet worden, een zorginstelling die een woning moet opleveren voor een cliënt en zo zijn er nog tal van situaties. Onze partners kunnen zich focussen op hun kerntaak, terwijl wij de woningontruiming geheel overnemen op een professionele en discrete manier.

Partners waar wij onder andere een samenwerking mee hebben zijn:

  • Makelaars
  • Woningbouworganisaties
  • Notarissen
  • Gemeenten
  • Zorginstellingen

Betrouwbaar en eerlijk

De basis voor Woningontruiming Zakelijk is, net als bij particuliere klanten, betrouwbaarheid en eerlijkheid. Om deze twee punten kracht bij te zetten, zijn alle medewerkers van Woningontruiming Fiftyfifty in het bezit van onderstaande verklaringen:

Geheimhoudingsverklaring: Deze verklaring is door Woningontruiming GWO opgesteld. Door het ondertekenen van deze verklaring, beloven onze medewerkers dat zij alles wat zij zien of horen betreffende een woningontruiming, strikt geheim houden.

Verklaring Omtrent het Gedrag: Deze verklaring wordt door het Ministerie van Veiligheid en Justitie afgegeven.  Men krijgt een VOG-verklaring indien er geen strafbaar feit is gepleegd dat relevant is voor de functie.

Door deze verklaringen kunnen wij niet alleen onze zakelijke partners discretie en betrouwbaarheid verzekeren, maar ook hun cliënten. Dit in combinatie met onze uitgebreide ervaring in de woningontruiming branche, maakt Woningontruiming Fiftyfifty tot een ideaal verlengstuk van uw organisatie.

Wilt u graag meer informatie over deze service of wilt u partner worden van Woningontruiming Fiftyfifty, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Comments are closed.