Woningontruiming Y

Woningontruiming Y

Een huis te ontruimen? Woningontruiming Fiftyfifty kan uitkomst bieden. Wij zijn een professioneel bedrijf in woningontruiming en boedelontruiming met als oogpunt mens en milieu en staan bekend om onze persoonlijke aanpak.

Een woningontruiming kan voorkomen in verschillende situaties, een echtscheiding, overlijden van een dierbare of bijvoorbeeld een verhuizing. Voor ons is elke woningontruiming uniek daarom passen wij onze werkwijze aan op de situatie van de klant.

Werkwijze woningontruiming

Wanneer wij uw aanvraag binnen krijgen plannen wij een afspraak in om de woning te bekijken. Een medewerker van Woningontruiming Fiftyfifty komt bij u en neemt alle zaken met u door. Welke werkzaamheden moeten er gedaan worden, heeft u overgebleven inboedel, zijn er aanvullende werkzaamheden.

Nadat wij alles met u hebben besproken stellen wij de offerte voor u op. Alle afspraken en persoonlijke wensen zullen worden meegenomen in de offerte. Aan het maken van de offerte zijn voor u geen kosten verbonden.

Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de opdracht in en ontvangen van u op de afgesproken dag de sleutels van de woning. Onze ontruimers beginnen met de ontruiming en eventuele aanvullende diensten.

Als de woning klaar is, zullen wij de oplevering in orde maken. Wij doorlopen met u de woning om te kijken of alles na tevredenheid is gedaan. Zijn er nog aandachtspunten, dan herstellen wij dit ter plaatse. Wanneer de woning akkoord is, ontvangt u van ons de sleutels retour.

Opkopen van inboedel

Woningontruiming Fiftyfifty koopt inboedels op in combinatie met een woningontruiming. Heeft u inboedel over, en wilt u die verkopen? Woningontruiming Fiftyfifty zal de inboedel taxeren en u een prijs geven. Gaat u akkoord met deze taxatie dan brengen wij dit bedrag in mindering op uw offerte.

Meer informatie over woningontruiming of onze andere diensten kunt u vinden op onze pagina Diensten. Of neem contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of telefonisch op telefoonnummer 0522 23 09 94

 woningontruiming y, woningontruiming, huis te ontruimen, boedel, inboedel opkopen

 

Woningontruiming Y

Woningontruiming Fiftyfifty werkt door heel Nederland, hieronder een overzicht van alle plaatsen met een Y;

Woningontruiming Yde – Woningontruiming Yerseke – Woningontruiming Ypelo – Woningontruiming Ypecolsga – Woningontruiming Ysselsteyn

Comments are closed.