Woningontruiming U

Woningontruiming U

Woningontruiming Fiftyfifty verzorgd woningontruiming en boedelontruiming op maat door heel Nederland.

Wij doen meer dan alleen ontruimen, wij zorgen dat u de woning met een gerust hart kunt opleveren. Is er vloerbedekking die verwijderd moet worden, herstelwerkzaamheden? Woningontruiming Fiftyfifty kan dit voor u uitvoeren. 

Door onze centrale ligging in Nederland hebben wij altijd materieel en mankracht beschikbaar voor ontruimingen en kunnen daardoor een ontruiming snel en met zorg uitvoeren. Woningontruiming Fiftyfifty werkt op offertebasis, u als klant weet dan ten alle tijde waar u aan toe bent en komt niet voor onverwachte kosten te staan.

Offerte aanvragen

Wanneer u via het contactformulier of telefonisch contact met ons opneemt, plannen wij een afspraak in. Tijdens deze afspraak zullen wij met u de betreffende woning doorlopen en de woningontruiming in kaart brengen.  Wij bespreken met u onder andere:

  • Uw wensen voor de woningontruiming
  • De werkzaamheden die gedaan moeten worden
  • Overgebleven inboedel
  • Eventuele aanvullende diensten
  • Wanneer de ontruiming zal plaatsvinden

 Duidelijkheid richting u staat bij ons voorop, onze medewerker zal daarom alle werkzaamheden inclusief de prijs op de offerte noteren samen met uw specifieke wensen.

De woningontruiming

Na akkoord voor de offerte, ontvangen wij van u op de afgesproken datum de sleutels van de woning. Ons team zal beginnen met de woningontruiming.

De woning zal eerst ontruimd worden, dit betekend dat alle inboedel en huisraad uit de woning worden gehaald. Voor huisraad gebruiken wij stapelkratten om alles in te pakken.

Eigendommen die bewaard moeten blijven, worden veiliggesteld. Komen wij tijdens de ontruiming eigendommen tegen die van waarde kunnen zijn, zullen wij deze aan u geven.

Wanneer de woning leeg is van inboedel en huisraad, beginnen wij met de eventuele aanvullende diensten, zoals de vloerbedekking verwijderen en herstelwerkzaamheden.

De oplevering

Als wij de woning ontruimd hebben zoals afgesproken in de offerte, nemen wij contact met u op en maken een afspraak voor de oplevering.

Bij de oplevering zal onze medewerker die uw offerte heeft opgesteld, samen met u de woning doorlopen. Zijn er eventuele aandachtspunten, kunt u deze altijd aangeven. Onze medewerker zal dit gelijk voor u herstellen. Wanneer u de woning akkoord verklaard, zal het opleveringsformulier worden ondertekend. 

Meer informatie over woningontruiming en onze andere diensten kunt u vinden op de pagina Diensten.

 

woningontruiming u, woningontruiming, woning, ontruimen, ontruiming, huis, leeg, kosten, boedel

 

Woningontruiming u

Hier treft u alle plaatsen beginnende met een U waar Woningontruiming Fiftyfifty werkt

Woningontruiming Ubachsberg – Woningontruiming Ubbenga – Woningontruiming Ubbergen – Woningontruiming Uddel – Woningontruiming Uden – Woningontruiming Udenhout – Woningontruiming Uffelte – Woningontruiming Ugchelen – Woningontruiming Uitdam – Woningontruiming Uitgeest – Woningontruiming Uithoorn – Woningontruiming Uithuizen – Woningontruiming Uithuizermeeden – Woningontruiming Uitwellingerga – Woningontruiming Uitwierde – Woningontruiming Uitwijk – Woningontruiming Ulestraten – Woningontruiming Ulft – Woningontruiming Ulicoten – Woningontruiming Ulrum – Woningontruiming Ulsda – Woningontruiming Ulvenhout – Woningontruiming Ureterp – Woningontruiming Urk – Woningontruiming Urmond – Woningontruiming Ursem – Woningontruiming Usquert – Woningontruiming Usselo – Woningontruiming Utrecht

Comments are closed.