Woningontruiming Lelystad

Woningontruiming Lelystad

Een huis ontruimen na het overlijden van een dierbare, en het opleveren van de woning is een grote klus. Een huis ontruimen neemt veel tijd in beslag die u liever aan andere zaken besteedt, zoals het regelen van dringende zaken.

Steeds meer mensen besteden het ontruimen van een huis uit aan een professioneel bedrijf. Het uitbesteden van een dergelijke klus geeft rust in een vaak al emotionele periode.

Hoe gaat een woningontruiming in zijn werk

Wanneer wij een huis ontruimen voor een klant in Lelystad, zijn er veelal nog nette meubels of huisraad wat nog bruikbaar is. Hergebruik van inboedel is een uitgangspunt voor Woningontruiming Fiftyfifty. Met als belangrijkste doel dat deze spullen terecht komen bij mensen die het nodig zijn. Alle nog goede bruikbare inboedel, brengen wij onder bij diverse instanties zoals kringloopwinkels en het Leger des Heils. Alles wat niet meer bruikbaar is brengen wij naar een milieustaat waar het milieu-vriendelijk zal worden verwerkt.

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat eigendommen emotionele waarde kunnen hebben voor mensen. Door alles wat er meespeelt, kan het zijn dat u deze eigendommen,  bij het uitzoeken over het hoofd heeft gezien. Komen wij eigendommen tegen die voor u van waarde kunnen zijn? U krijgt deze van ons, zodat u zelf kunt bepalen wat u hiermee wilt doen.

Wij zijn een betrouwbaar en professioneel bedrijf dat al deze werkzaamheden bij u uit handen kan nemen. Onze dienstverlening strekt zich uit over heel Nederland. Huizen ontruimen is óns vak. Wij zijn als team zeer betrokken. Geen enkele klant is hetzelfde, bij het ontruimen van een huis richten wij ons dan ook op u. Wat voor u belangrijk is en wat is uw eind doel.

Wilt een een offerte aanvragen of graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  

Comments are closed.