Woningontruiming in Meppel

Woningontruiming in Meppel

Woningontruiming Fifty Fifty is onder andere actief in Meppel en omgeving.

Gebrek aan tijd is een veelal gehoorde reden waarom mensen zelf niet toekomen aan het ontruimen van een woning. Het uitzoeken van de persoonlijke spullen dat wil vaak nog wel, maar dan de rest. Sorteren wat nog eventueel naar een kringloopwinkel kan, wat is afval en zal afgestort moeten worden etc. Om nog maar te zwijgen over het behang, vloerbekleding wat uit de woning verwijderd dient te worden.

Hoe groot de werkzaamheden ook zijn, Fifty Fifty Woningontruiming biedt u hierin de helpende hand.

Wij zullen van te voren met u bespreken wat er moet gebeuren, zijn er specifieke wensen, schroom niet om deze aan te geven. Wij denken graag met u mee.

De werkzaamheden plannen wij in, in overleg met de klant. De duur van een woningontruiming is heel verschillend. Dit is afhankelijk van oa de werkzaamheden, grote van de woning etc. Deze inschatting kunnen wij pas maken bij het doornemen van de werkzaamheden.

Op de dag van de ontruiming is het niet nodig dat u aanwezig bent, dit mag natuurlijk wel maar u mag ook van te voren de sleutel aan ons overhandigen. Deze ontvangt u terug zodra de woningontruiming is afgerond.

Wilt u graag meer informatie of vandaag nog uw gratis offerte aanvragen? Neem dan contact op via ons contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook, dit kan op telefoonnummer 0522 23 09 94

 

 

 

 

Comments are closed.