Woningontruiming in Apeldoorn

Woningontruiming? Fifty fifty Woningontruiming helpt u graag

Het aanvragen van een offerte is altijd vrijblijvend en gratis. Wij komen bij u langs om een schriftelijke offerte te maken voor de woningontruiming, waarin wij al uw wensen meenemen.

Woningontruiming Fifty fifty hecht veel waarde aan het recyclen van spullen, hiervoor werken wij samen met reshare instanties zoals kringloopwinkels en het Leger des Heils. Het voordeel voor onze klanten is dat zij hierdoor een mooie korting krijgen op de offerte voor de woningontruiming.

Hoe gaat een woningontruiming in zijn werk? 

Dit is de vraag die vaak als eerste wordt gesteld door onze klanten. Kort gezegd zijn er 4 stappen bij een woningontruiming:

  • Inventariseren en het opstellen van de offerte
  • Uitvoeren van de woningontruiming
  • Schoonmaakwerkzaamheden en eventuele herstelwerkzaamheden
  • Oplevering van de woning

De duur van een woningontruiming is afhankelijk van diverse factoren zoals bijvoorbeeld de werkzaamheden, grote van de woning en eventuele schoonmaakwerkzaamheden. Bij het maken van de offerte zullen onze ontruimers een inschatting maken van de duur van de woningontruiming. Zo weten onze klanten wat zij kunnen verwachten.

Zijn er werkzaamheden die jullie niet doen?

Bij het maken van de offerte voor de woningontruiming nemen wij alle werkzaamheden door. Onze ontruimers gespecialiseerd in woningontruimingen en kunnen deze verzorgen van A tot en met Z. Hieronder vallen ook werkzaamheden als het verwijderen van behang en vloerbekleding indien nodig. Alle werkzaamheden zoals beschreven in de offerte zullen onze ontruimers uitvoeren, dit is het ontzorgen van onze klanten.

Wilt u graag meer informatie over een woningontruiming, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Comments are closed.