Woningontruiming I

Woningontruiming I

Woningontruiming Fiftyfifty heeft een breed dienstenpakket waardoor wij voor elke opdrachtgever een woningontruiming op maat kunnen verzorgen. Woningontruiming Fiftyfifty  heeft altijd materieel en mankracht beschikbaar voor ontruimingen waardoor wij uw ontruiming snel en zorgvuldig kunnen uitvoeren.

Doordat Woningontruiming Fiftyfifty op offertebasis werkt, weten onze klanten ten alle tijde waar zij aan toe zijn en komen zij nooit voor onverwachte kosten te staan.

De opname

Na ontvangst van uw aanvraag, plannen wij een afspraak in om de opname te komen doen. Tijdens de opname bekijken wij de woning en bespreken met u welke werkzaamheden gedaan moeten worden. Heeft u persoonlijke wensen, dan nemen wij deze mee in de inventarisatie.

Wanneer wij alles hebben besproken, stellen wij de offerte samen.

Overgebleven inboedel

Bij een woningontruiming hebben onze opdrachtgevers vaak inboedel die zij niet meer gebruiken. Deze kunt u aan ons aanbieden. Wij zullen de inboedel op waarde taxeren, gaat u akkoord met de taxatie waarde? Dan brengen wij dit in mindering op uw offertebedrag.

De enige voorwaarde die wij aan het opkopen van inboedel stellen is dat de inboedel onbeschadigd moet zijn en verkoopbaar. Overige inboedel die wij niet kunnen opkopen, kunnen wij in overleg schenken aan goede doelen zoals Het Leger des Heils en kringloopwinkels.

Uw voordeel van dit concept is dat u bespaart op uw offerte en op de afvalkosten.

De woningontruiming en oplevering

Gaat u akkoord met de offerte, dan plannen wij de woningontruiming in. Wij houden hierbij rekening met een eventuele opleverdatum.

De mensen van Woningontruiming Fiftyfifty zullen op de afgesproken datum de woning ontruimen zoals besproken is in de offerte. Komen onze mensen tijdens het ontruimen eigendommen tegen die voor u van waarde kunnen zijn, zullen wij deze aan u overhandigen. Wij verzorgen elke ontruiming discreet, dit betekend dat uw eigendommen niet op straat zullen staan, maar gelijk worden ingeladen. Tevens ondertekenen alle medewerkers van Woningontruiming Fiftyfifty een geheimhoudingsverklaring omtrent alles wat zij zien en/of horen bij een woningontruiming.

Wanneer de woningontruiming klaar is en alle aanvullende diensten zijn uitgevoerd, maken wij een afspraak met u voor de oplevering. Tijdens de oplevering nemen wij de woningontruiming met u door. Zijn er punten die niet naar uw wens zijn uitgevoerd, zullen wij dit alsnog herstellen. Wanneer u tevreden bent maken wij het opleveringsformulier klaar voor ondertekening en ontvangt u van ons de factuur.

Meer informatie over woningontruiming

Wilt u graag meer informatie over onze diensten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Contact opnemen kan telefonisch of via de e-mail.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tm zaterdag tussen 7.00 uur en 22.00 uur op telefoonnummer: 0522 23 09 94

Via ons contactformulier kunt u een e-mail sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Woningontruiming I, woningontruiming, boedelontruiming, boedel, ontruimen, ontruiming, inboedel, huis, leeg halen, woning

Woningontruiming I

Onderstaand alle plaatsen beginnende met een I waar Woningontruiming Fiftyfifty werkzaam is 

Woningontruiming Idaard – Woningontruiming Idsegahuizum – Woningontruiming Idskenhuizen – Woningontruiming Idzega – Woningontruiming IJhorst – Woningontruiming IJlst – Woningontruiming IJmuiden – Woningontruiming IJsbrechtum – Woningontruiming IJsselham – Woningontruiming IJsselmuiden – Woningontruiming IJsselstein – Woningontruiming IJzendijke – Woningontruiming IJzendoorn – Woningontruiming IJzeren – Woningontruiming IJzerlo – Woningontruiming IJzevoorde – Woningontruiming Illikhoven – Woningontruiming Ilpendam – Woningontruiming Indijk (Harmelen) – Woningontruiming Indijk (Littenseradeel) – Woningontruiming Indijk (Tietjerksteradeel) – Woningontruiming Indijk (Wonseradeel) – Woningontruiming Indijk (Wymbritseradeel) – Woningontruiming Ingber – Woningontruiming Ingen – Woningontruiming Irnsum – Woningontruiming Itens – Woningontruiming Itteren – Woningontruiming Ittersum – Woningontruiming Ittervoort

Comments are closed.