Onze Formule

Onze formule

 

Waarom een formule?

Bij woningontruiming Fiftyfifty werken wij volgens een formule:

U biedt ons overgebleven inboedel aan en u krijgt een korting op uw offerte. Uw voordeel op de offerte bepaalt u dus zelf.

Waarom deze formule? Mens en milieu staan bij ons voorop. Bij het ontruimen van een woning, proberen wij zo min mogelijk weg te gooien. Uit ervaring weten wij dat inboedel niet meer gebruikt wordt, maar dat te mooi is om weg te gooien. Door onze formule geven wij de overgebleven inboedel een tweede kans. Hiermee steunen wij niet alleen het milieu, maar ook de mensen die iets minder te besteden hebben.

Uw voordeel

Biedt u een deel van uw inboedel aan bij een woningontruiming? Onze contactpersoon bekijkt wat de waarde hiervan is. Dit bedrag krijgt u als korting op uw offerte. Uw voordelen:

  • De woning wordt ontruimd
  • U ontvangt een mooie prijs voor uw overgebleven inboedel
  • U bespaart op stortkosten

Waar gaat de overgebleven inboedel naar toe?

Wij werken samen met diverse reshare instanties, dit zijn instanties die goederen een tweede kans geven. Door deze samenwerking weten wij zeker dat de overgebleven inboedel goed terecht komt. Overgebleven kleding brengen wij naar Het Leger des Heils. Overige spullen, zoals meubels en huisraad, brengen wij naar kringloopwinkels.

Geen overgebleven inboedel?

Wilt u wel graag dat wij de woning ontruimen? Maar u heeft geen inboedel die over is? Neem dan toch contact met ons op. Wij bekijken alle mogelijkheden om u toch een voordelige offerte aan te bieden.

 

woningontruiming snel

Comments are closed.