Woningontruiming F

Woningontruiming F

Een woningontruiming kan een emotionele aangelegenheid zijn. Wij nemen de zorg voor een woningontruiming graag van u over. U krijgt van ons een offerte, zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent. Bij Woningontruiming Fiftyfifty geen onverwachte kosten. 

De offerte

Als u een afspraak met ons maakt, komen wij bij u ‘op locatie’ om de kamer of woning te bekijken. Samen met u, doorlopen wij de woning om zo alle werkzaamheden te bespreken. Heeft u specifieke wensen, dan kunt u deze met ons overleggen. U hoort van ons wat de mogelijkheden zijn.

Als wij alles duidelijk hebben, stellen wij de offerte op. Gaat u hiermee akkoord, dan plannen wij samen met u de ontruiming in. Hierin geven wij u de tijd en ruimte om eventuele waardevolle en persoonlijke eigendommen uit de woning te halen. 

De ontruiming

Op de afgesproken datum beginnen wij met de ontruiming. Dat doen wij heel zorgvuldig. Komen wij eigendommen tegen die voor u van waarde kunnen zijn? U krijgt deze van ons, zodat u zelf kunt bepalen wat u hiermee wilt doen.

Als de woning is ontruimd, gaan onze medewerkers aan de slag om de woning bezemschoon op te leveren. Aanvullende diensten, zoals vloerbedekking en herstelwerkzaamheden voeren wij gelijk uit. Deze diensten hebben wij van tevoren met u besproken en staan vermeld in de offerte.

De oplevering

De woning is nu klaar voor oplevering. Wij lopen samen met u de woning door om te kijken of alles naar wens is uitgevoerd. Als u akkoord bent vullen wij het opleveringsformulier in en kunt u dit ondertekenen. U krijgt van ons pas een factuur, nadat u het opleveringsformulier heeft ondertekend.

Voor meer informatie over woningontruiming of aanvullende diensten verwijzen wij u graag naar onze pagina Diensten. Direct contact opnemen met Woningontruiming Fiftyfifty kan natuurlijk ook. Dit kan via ons contactformulier of telefonisch op telefoonnummer 0522 23 09 94

woningontruiming f, woningontruiming, boedelontruiming, inboedel, verhuizen, ontruimen, ontruiming

Woningontruiming F. Hier treft u alle plaatsen beginnende met een F waar Woningontruiming GWO werkt

Woningontruiming Farmsum – Woningontruiming Feerwerd – Woningontruiming Ferwerd – Woningontruiming Ferwoude – Woningontruiming Fijnaart – Woningontruiming Finkum – Woningontruiming Finsterwolde – Woningontruiming Firdgum – Woningontruiming Fleringen – Woningontruiming Fluitenberg – Woningontruiming Fochteloo – Woningontruiming Follega – Woningontruiming Folsgare – Woningontruiming Formerum – Woningontruiming Fort (De Wolden) – Woningontruiming Fort (Terneuzen) – Woningontruiming Foudgum – Woningontruiming Foxham – Woningontruiming Foxhol – Woningontruiming Foxwolde – Woningontruiming Franeker – Woningontruiming Frederiksoord – Woningontruiming Friens – Woningontruiming Frieschepalen – Woningontruiming Froombosch

Comments are closed.