Woningontruiming Dronten

Woningontruiming Dronten

Een woning opleveren in Dronten of omgeving? Woningontruiming Fiftyfifty staat voor u klaar en neemt u al het werk uit handen.

Woningontruiming Fiftyfifty is een gespecialiseerd bedrijf in woningontruiming en (senioren)verhuizingen. Al jaren lang verzorgen wij woningontruimingen en verhuizingen door geheel Nederland. 

Werkwijze woningontruiming

Elke klant van Woningontruiming Fiftyfifty is anders en heeft andere wensen omtrent de woningontruiming. Dit is waarom Woningontruiming Fiftyfifty eerst vrijblijvend bij u langs komt. 

Tijdens de bezichtiging nemen wij de werkzaamheden met u door, wij bespreken onder andere: 

  • Herstelwerkzaamheden 
  • Vloerbedekking verwijderen 
  • Behang verwijderen 
  • Overgebleven inboedel

Zijn er specifieke wensen vanuit uw kant, dan nemen wij deze mee in de offerte. Wanneer wij alle werkzaamheden hebben besproken krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Heeft u overgebleven inboedel die nog goed verkoopbaar is of van bepaalde waarde? Dan krijgt u hiervoor een korting op uw offerte. Uw offerte is dan:

Kosten woningontruiming – Korting overgebleven inboedel = Kosten woningontruiming

Zodra wij akkoord van u krijgen voor de woningontruiming, plannen wij de woningontruiming in. Op de afgesproken datum ontvangen wij de sleutel van u, deze krijgt u weer retour van ons op de dag van oplevering.

Werkwijze verhuizing

Bij een woningontruiming met verhuizing is de werkwijze afhankelijk van een aantal factoren, waar onder:

  • Hoeveelheid inboedel die wij moeten verhuizen
  • Afstand verhuizing

 De offerte opname zal hetzelfde zijn als bij een woningontruiming. Samen met u bespreken wij gelijk wanneer de verhuizing moet plaats vinden. Bij het akkoord geven van de offerte maken wij dan de planning voor de woningontruiming en verhuizing. 

Woningontruiming Fiftyfifty ontzorgd, óók tijdens de verhuizing. Wij regelen de verhuizing van A tm Z voor u. Van inpakken tot het aansluiten van apparatuur. 

Wilt u meer informatie over uw woningontruiming in Dronten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag ter woord.

woningontruiming n, woningontruiming, boedelontruiming, ontruimen, ontruiming, huis, woning, boedel, inboedel, meubels, overlijden, woningontruiming, dronten

 

 

 

Comments are closed.