Woningontruiming C

Woningontruiming C

Woningontruiming Fiftyfifty is een gespecialiseerd bedrijf in woningontruiming en boedelontruiming. Een woningontruiming of boedelontruiming is een intensieve klus die veel tijd en zorg vraagt. Woningontruiming Fiftyfifty kan dit bij u uit handen nemen, aangepast aan uw eigen wensen en eisen.

Een woningontruiming is het verwijderen van de inboedel en huisraad uit de woning, vanuit deze standaard begint Woningontruiming Fiftyfifty dan ook. Wel een woningontruiming, maar geen herstelwerkzaamheden? Bij Woningontruiming Fiftyfifty kan dat. Voor alle bijkomende werkzaamheden op maat zoals vloerbedekking verwijderen, herstelwerkzaamheden, hebben wij een dienstenpakket samengesteld. Zo kunnen wij al onze opdrachtgevers een woningontruiming op maat aanbieden.

Werkwijze Woningontruiming

Inventarisatie afspraak: Na het ontvangen van de aanvraag, plannen wij een inventarisatie afspraak in met de klant. Wij komen de betreffende woning bekijken en brengen de woningontruiming in kaart. Wij bespreken eventuele aanvullende diensten en stellen de offerte op.

Offerte naar opdracht: Als de offerte akkoord wordt gegeven, zetten wij deze om naar een opdracht en plannen de woningontruiming in op de afgesproken datum.

Woningontruiming: Wij ontvangen de sleutel en beginnen met de woningontruiming. Na het ontruimen van de woning zullen wij de aanvullende diensten uitvoeren zoals deze zijn afgesproken.

Oplevering: De woning zal netjes en bezemschoon worden opgeleverd door ons. Wij doorlopen de woning nog eenmaal met u, bent u tevreden met de woningontruiming? Dan maken wij het opleveringsformulier gereed en ontvangt u van ons de sleutels retour.

Opkopen inboedel

In combinatie met een woningontruiming kunnen wij overgebleven inboedel van u opkopen. Bij de inventarisatie afspraak, bekijken wij de inboedel en taxeren deze naar waarde. Gaat u akkoord met het bedrag, dan brengen wij dit bedrag in mindering op de offerte. Zo heeft u een voordeel op de offerte en krijgt uw overgebleven inboedel een tweede kans. Meer informatie over het opkopen van inboedel kunt u vinden bij Onze Formule.

Voor meer informatie over woningontruiming of aanvullende diensten verwijzen wij u graag naar onze pagina Diensten. Direct contact opnemen met Woningontruiming Fiftyfifty kan natuurlijk ook. Dit kan via ons contactformulier of telefonisch op telefoonnummer 0522 23 09 94

 Woningontruiming c, woning, ontruimen, boedelontruiming, boedel, inboedel, opkopen

Woningontruiming C

Woningontruiming Cadier en Keer – Woningontruiming Cadzand – Woningontruiming Callantsoog – Woningontruiming Camerig – Woningontruiming Camperduin – Woningontruiming Capelle – Woningontruiming Capelle aan den IJssel – Woningontruiming Castelré – Woningontruiming Castenray – Woningontruiming Casteren – Woningontruiming Castricum – Woningontruiming Catrijp – Woningontruiming Catsop – Woningontruiming Chaam – Woningontruiming Clinge – Woningontruiming Coevorden – Woningontruiming Colijnsplaat – Woningontruiming Collendoorn – Woningontruiming Colmont – Woningontruiming Colmschate – Woningontruiming Corle – Woningontruiming Cornjum – Woningontruiming Cornwerd – Woningontruiming Cortenoever – Woningontruiming Cothen – Woningontruiming Cottessen – Woningontruiming Craubeek – Woningontruiming Creil – Woningontruiming Cromvoirt – Woningontruiming Cruquius – Woningontruiming Cuijk – Woningontruiming Culemborg

Comments are closed.