Woning leeg opleveren

Woning leeg opleveren

Wanneer u uw huis verkoopt of uit uw huurwoning vertrekt, moet u de woning leeg opleveren, ook wel een woningontruiming genoemd. Maar ook wanneer een dierbare overlijd, kan het zijn dat u de zorg over de woning krijgt. Een woning leeg opleveren verschilt per situatie. Naast dat de inboedel uit de woning gehaald moet worden, kan het ook zijn dat er vloerbedekking, behang en dergelijke verwijderd moet worden. 

 

Woningontruiming fiftyfifty kan de woning leeg opleveren voor u, u hoeft niets te doen. 

Onze mensen komen vrijblijvend bij u langs om de werkzaamheden door te nemen, wij bespreken welke inboedel achter blijft en welke u zelf behoud. Al deze zaken nemen wij mee in de offerte. De kosten die worden meegenomen in de offerte zijn onder andere: 

  • Stortkosten
  • Vloerbedekking verwijderen 
  • Behang verwijderen 
  • Herstelwerkzaamheden 
  • Schoonmaakwerkzaamheden

Korting op de offerte

Naast de kosten kan Woningontruiming Fiftyfifty u ook een korting geven op de offerte. Bij een woning leeg opleveren blijft er vaak inboedel achter die nog van waarde kan zijn. Is deze inboedel voor ons nog goed verkoopbaar, dan kunnen wij deze van u overnemen. De waarde van deze inboedel zal dan als korting worden berekend op uw offerte. 

Woning leeg opleveren, hoelang duurt dit? 

De duur van een woning leeg opleveren verschilt per woning. Dit is onder andere afhankelijk van de werkzaamheden en hoe groot de woning is. Bij het maken van de offerte kunnen onze mensen u hierover informeren, indien gewenst kunnen zij dan direct een datum plannen voor het leeg halen van de woning.

Heeft u een huurwoning die aan de verhuurder moet worden opgeleverd? Dan kunnen wij dit ook voor u regelen. Op de dag van oplevering maken wij een afspraak met de verhuurder. Wij doorlopen de woning met de verhuurder, de opleveringspapieren worden ondertekend en de sleutels ingeleverd. 

Wat gebeurd er met de inboedel? 

Zonder dat mensen het zelf vaak weten is er altijd nog inboedel wat een mooie tweede bestemming kan krijgen. Klein spul en kleding brengen wij onder andere onder bij kringloopwinkels en het Leger des Heils. Zijn meubels en witgoed nog verkoopbaar en geven wij hiervoor een korting op uw offerte, dan zullen wij dit doorverkopen. Alle overige inboedel wat niet meer bruikbaar of verkoopbaar is zullen wij afvoeren naar een milieustraat.

Mocht u meer informatie willen over het leeg opleveren van een woning? Neem dan gerust contact met ons op wij informeren u graag over de mogelijkheden.  

woningontruiming_header

Comments are closed.