Tuin ontruimen

Tuin ontruimen of egaliseren

Een tuin ontruimen of egaliseren is een intensief karwei, helemaal als u midden in een verhuizing zit en er andere belangrijke zaken zijn die geregeld moeten worden. 

In combinatie met een woningontruiming kan Woningontruiming Fiftyfifty ook de tuin ontruimen of egaliseren. Vooral bij huurwoningen moet u de tuin ontruimen of in een bepaalde staat opleveren. Denk hierbij aan:

  • Verwijderen van tuinhuisje of schuurtje
  • Verwijderen van de vijver
  • Verwijderen van bomen, struiken ed.
  • Egaliseren van de tuin

Woningontruiming Fiftyfifty heeft vakbekwame mensen die weten hoe zij een tuin moeten opleveren. Naast deze kennis hebben zij ook de juiste materialen tot hun beschikking om de objecten uit de tuin te verwijderen en af te voeren. Zijn er bomen, struiken ed. die u wilt behouden? Dan kunnen zij deze voor u apart houden.

Offerte tuin ontruimen

Bij het maken van de offerte voor de woningontruiming, kunt u de werkzaamheden voor de tuin doorgeven aan de medewerker van Woningontruiming Fiftyfifty. De werkzaamheden voor de tuin zullen dan meegenomen worden in de offerte.

Wilt u graag weten welke mogelijkheden er zijn voor uw situatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij informeren u graag!

woningontruiming v, woningontruiming, kosten, ontruimen, boedel, verhuizen, behang verwijderen, tuin, ontruimen

Comments are closed.