In het kort

Woningontruiming Fiftyfifty in het kort

 

Offerte

Woningontruiming Fiftyfifty maakt altijd kosteloos een offerte. Wij berekenen dan ook geen voorrijkosten.

Kosten

Wij kunnen van tevoren niet inschatten wat de ontruiming gaat kosten. Dat kan pas als wij alles met u besproken hebben. De kosten zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren

Medewerkers

Wij werken met een betrouwbaar team. Onze medewerkers zijn in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Ook ondertekenen zij een geheimhoudingsverklaring.

Spoedontruiming

Als u de offerte heeft ondertekend kunnen wij binnen 24 uur beginnen met de ontruiming.

De ontruiming

Wij van Woningontruiming Fiftyfifty bespreken met u hoelang de ontruiming gaat duren.

Verhuizen

Wij kunnen uw inboedel ook verhuizen. Voorwaarde is wel dat wij uw woning ook ontruimen.

Inboedel

Wij nemen een deel van uw inboedel over en brengen de waarde in mindering op de factuur. Wij bieden deze inboedel onder andere aan bij kringloopwinkels. De kleding brengen wij naar het Leger de Heils.

Waardevolle spullen

Als onze medewerkers waardevolle of persoonlijke spullen aantreffen, nemen zij contact met u op en dragen de spullen aan u over.

Wat moet u zelf doen?

U hoeft weinig tot niets te doen. U haalt voor de ontruiming weg wat u mee wilt nemen of geeft duidelijk aan wat er achter moet blijven in de woning.

Schoonmaken

Bij een woningontruiming maken wij standaard de woning bezemschoon maar er zijn ook andere mogelijkheden zoals sterk vervuilde woningen waarbij u het liever niet zelf doet. Door schaamte of emotie, wij van Woningontruiming Fiftyfifty nemen het graag van u over en garanderen u 100% discretie.

Herstelwerkzaamheden

Wij kunnen voor u herstelwerkzaamheden doen dit kunt u kenbaar maken bij offerte aanvraag.

Betaling

Nadat de woning is ontruimd en het akkoord door u is getekend gaan wij over tot het versturen van de nota, u betaald bij ons dus altijd na tevredenheid. Dit is ons motto van 100% tevredenheid.

Goede doelen

Deels van onze opbrengsten schenken wij aan goede doelen, zoals Stichting Kika en Clini Clowns. Naast deze goede doelen steunen wij maatschappelijke instanties zoals Kringloopwinkels, Wecycle, Humana en Het Leger des Heils. 

woningontruiming snel

Comments are closed.