WoningontruimingWoningontruiming

Een woningontruiming kan een emotionele aangelegenheid zijn en komt nooit gelegen. Gebrek aan tijd en middelen zorgen er vaak voor dat mensen niet weten waar ze moeten beginnen. Wij nemen de zorg voor een woningontruiming graag van u over. U krijgt van ons een offerte, zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent. Bij ons geen onverwachte kosten. 

woningontruiming

De offerte

Als u een afspraak met ons maakt, komen wij bij u ‘op locatie’ om de kamer of woning te bekijken. Samen met u, doorlopen wij de woning om zo alle werkzaamheden te bespreken. Heeft u specifieke wensen, dan kunt u deze met ons overleggen. U hoort van ons wat de mogelijkheden zijn.

Als wij alles duidelijk hebben, stellen wij de offerte op. Gaat u hiermee akkoord, dan plannen wij samen met u de ontruiming in. Hierin geven wij u de tijd en ruimte om eventuele waardevolle en persoonlijke eigendommen uit de woning te halen. 

De fifty fifty formule

U biedt ons overgebleven inboedel aan en u krijgt een korting op uw offerte. Uw voordeel op de offerte bepaalt u dus zelf.  Met deze formule kunnen wij uw kosten voor een woningontruiming laag houden. 

Onze voordelen op een rij:

  • Korting op de offerte voor uw aangeboden (verkoopbare) inboedel
  • U bespaart stortkosten
  • Woning wordt bezemschoon opgeleverd
  • Geen voorrijkosten
  • Geen aanbetaling
  • Geen kosten achteraf
  • Factuur na akkoord oplevering

De ontruiming

Op de afgesproken datum beginnen wij met de ontruiming. Wij spreken met u af op het betreffende adres of ontvangen vooraf de sleutel van u. Dat doen wij heel zorgvuldig. Komen wij eigendommen tegen die voor u van waarde kunnen zijn? U krijgt deze van ons, zodat u zelf kunt bepalen wat u hiermee wilt doen.

Als de woning is ontruimd, gaan onze medewerkers aan de slag om de woning bezemschoon op te leveren. Extra diensten, zoals herstelwerkzaamheden voeren wij gelijk uit. Deze diensten hebben wij van tevoren met elkaar besproken en staan vermeld in de offerte.

De oplevering

De woning is nu klaar voor oplevering. Wij lopen samen met u de woning door om te kijken of alles naar wens is uitgevoerd (indien dit niet mogelijk is mag u ook op een ander tijdstip door de woning lopen). Als u akkoord bent vullen wij het opleveringsformulier in en kunt u dit ondertekenen. U krijgt van ons pas een factuur, nadat u het opleveringsformulier heeft ondertekend.

Comments are closed.