Woning ontruimen +

Woning ontruimen +

Woningontruiming Fiftyfifty doet meer dan alleen woning ontruimen. Om een woning op te leveren aan de makelaar of verhuurder, is de woning ontruimen alleen soms niet voldoende. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een huurwoning in de oude staat terugbrengen
  • Een tuin ontruimen en/of egaliseren
  • Een sterk vervuilde woning schoonmaken

Hebben wij het betreffende specialisme niet in huis? Dan kunnen wij u één van onze partners aanraden. Dit zijn bedrijven waarmee wij een samenwerkingsverband hebben. Wilt u meer informatie over deze diensten? Vraagt u dit gerust aan onze medewerker die de offerte opmaakt. Woningontruiming Fiftyfifty kan dit naast, woning ontruimen, verzorgen voor u. Doordat wij ruim 7 jaar ervaring hebben in woning ontruimen, weet ons team hoe ze deze werkzaamheden efficiënt, goedkoop, maar vooral met zorg kunnen uitvoeren.

Huurwoning in de oude staat terugbrengen

Wanneer u de huur opzegt van uw woning, is de woning ontruimen alleen niet voldoende. Verhuurders hebben vaak de regel dat de woning in oude staat hersteld moet worden. Het terugbrengen in de oude staat bestaat over het algemeen uit kleine herstelwerkzaamheden zoals:

  • Schroeven en pluggen verwijderen
  • Gaten in muren en plafonds opvullen
  • Kroonsteentjes op de lichtpunten
  • Verwijderen van gordijnrails

Heeft u grote aanpassingen in uw woning die teruggebracht moeten worden in de oude staat, zoals behang of vloerbedekking verwijderen? Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Tuin ontruimen en/of opknappen

Wanneer de tuin dusdanig is verwildert, overwoekert en u niet in staat bent om de tuin zelf te ontruimen, kunnen wij dit bij u uit handen nemen. Ons team heeft ervaring met het ontruimen van tuinen.

Denk aan onderstaande situaties waarbij een tuinontruiming uitkomst biedt:

  • Woning is onverkoopbaar
  • Woningeigenaar kan de tuin zelf niet ontruimen
  • Huurwoning kan niet opgeleverd worden

De werkwijze van een tuinontruiming is gelijk aan die van een woningontruiming.

Wij bekijken samen met u de tuin en bespreken de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Vanuit die punten stelt onze medewerker de offerte op en bespreekt met u wanneer de ontruiming plaats moet vinden. Wanneer u akkoord geeft voor de offerte, plannen wij de ontruiming in op de afgesproken dag.

Zijn er bomen, planten die behouden moeten blijven, kunt u dit overleggen met onze medewerker. Onze medewerker neemt deze wensen mee in de offerte.

Ook voor gedeeltelijk ontruiming van uw tuin, verwijderen van plaatselijke obstakels,  zoals bomen, schuttingen, borders, bestrating, tuinhuisjes, hobbykassen en dierenverblijven kunt u bij ons terecht.

Een sterk vervuilde woning schoonmaken

Een ondraaglijke stank in de woning, de vloer bezaaid met rommel, een sterk vervuilde woning. Steeds vaker komt het voor dat de familie of kennissen een huis moeten laten leegruimen dat ontzettend vervuild is.

Mensen komen op een zeker moment op het punt dat zij niet meer zelf in staat zijn om het tij te keren. Vaak kan de bewoner niets aan de situatie doen, en is lichamelijke of geestelijke ziekte de boosdoener. Maar ook steeds meer speelt de werkloosheid een rol bij ernstig vervuilde woningen.

Een woning die je liever niet zelf ontruimt, maar schaamte er voor zorgt dat u het niet uit handen durft te geven.

Voor deze situatie bent u bij Woningontruiming Fiftyfifty aan het juiste adres. Ons team gaat zeer discreet en respectvol te werk. 

Wilt u meer weten over een vervuilde woning schoonmaken? Kijk dan bij onze dienst Vervuilde woning schoonmaken.

woning ontruimen, woning, ontruiming, snel, goedkoop, gratis

 

 

 


Comments are closed.