Vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking verwijderen

Huurwoningen moeten over het algemeen kaal opgeleverd worden aan de woningstichting, maar ook bij koopwoningen kan het zijn dat bij verkoop de vloerbedekking verwijderd moet worden. Wanneer u niet de juiste materialen heeft, kan het verwijderen van vloerbedekking een zware en tijdrovende klus zijn. Woningontruiming Fiftyfifty kan in combinatie met een woningontruiming de vloerbedekking vakkundig voor u verwijderen en milieubewust afvoeren.

Omdat elke vloer en situatie anders is, komen wij altijd eerst vrijblijvend langs om een offerte op te stellen. Tijdens deze afspraak bekijken wij:

  • Soort vloerbedekkingvloerbedekking, woningontruiming, verwijderen, tapijt, zeil, lijmresten, trap
  • Welke lijmsoort is gebruikt
  • Deels of volledig gelijmd

Vanuit deze punten maken wij een scherpe offerte voor u. Woningontruiming Fiftyfifty heeft de juiste materialen en kennis om alle soorten van vloerbedekking en lijmresten op een professionele en voordelige manier te verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen. Na het verwijderen van de vloerbedekking, zullen wij de vloeren netjes en bezemschoon opleveren. 

Naast tapijt verwijderd Woningontruiming Fiftyfifty ook:

  • Parket / Laminaat
  • Vinyl
  • PVC
  • En andere vormen van vloerbedekking


Tapijt verwijderen van de trap

woningontruiming, tapijt, trap, vloerbedekking, vloer, lijmrestenTapijt op trappen is veelal volledig gelijmd waardoor het een lastige klus is om de trap vrij te maken van tapijt, met name de opstaande stukken zijn lastig om tapijtvrij te krijgen. Wanneer u begint aan deze klus, zult u merken dat er veel resten tapijt achter blijven op de trap.

Woningontruiming Fiftyfifty kan voor u de gehele trap strippen, wij verwijderen het tapijt en eventuele lijmresten die achterblijven. Na het strippen van de trap zullen wij de trap stofvrij maken.

Wilt u meer informatie over het verwijderen van vloerbedekking of over het verwijderen van tapijt van de trap, neem dan contact met ons op.

Comments are closed.