Vervuilde woning

Vervuilde woning schoonmaken

Een vloer bezaaid met troep, etensresten op het aanrecht, een ondraaglijke stank met tot gevolg vaak ook ongedierte in de woning, helaas is dit iets wat steeds vaker voor komt. Woningontruiming Fiftyfifty kan bij deze woningen uitkomst bieden.

Woningontruiming Fiftyfifty heeft jaren lange ervaring in het ontruimen en schoonmaken van (ernstig) vervuilde woningen. Wij werken voornamelijk in opdracht van onder andere woningbouwverenigingen en de GGZ, maar ook particulieren schakelen ons in om een (ernstig) vervuilde woning weer leefbaar te maken. Voorbeelden van een (ernstig) vervuilde woning zijn onder andere:

  • De woning is erg vuil;
  • Er staan zeer veel spullen in de woning
  • De tuin is verwilderd
  • De woning geeft stankoverlast

Werkwijze ontruimen en schoonmaken vervuilde woning

Wij komen altijd eerst vrijblijvend kijken in de betreffende woning. Tijdens deze bezichtiging nemen wij de werkzaamheden door. Daarnaast bekijken wij ook hoe ernstig de woningvervuiling is. Wanneer wij alles met de opdrachtgever hebben doorgenomen, zullen wij een offerte opstellen.

Na akkoord van de offerte, begint ons team op de afgesproken datum met het ontruimen en schoonmaken van de woning.

Waarom een (ernstig) vervuilde woning uitbesteden

Het ontruimen en schoonmaken van een (ernstig) vervuilde woning brengt vaak gezondheidsrisico’s met zich mee. Woningontruiming Fiftyfifty is een gespecialiseerd bedrijf en heeft naast de benodigde kennis ook de juiste middelen in huis, denk bijvoorbeeld aan beschermingskleding en professionele schoonmaakmiddelen. Onze mensen kunnen op discrete en efficiënt wijze een vervuilde woning weer leefbaar maken.  

Wilt u graag meer informatie over het ontruimen en schoonmaken van een vervuilde woning, neem dan contact met ons op.

woningontruiming, vervuilde, woning, schoonmaken, vies, stank, ontruimen

 

 

 

Comments are closed.