Verpleeghuis of verzorgingshuis ontruimen

verzorgingshuis ontruimen, verzorgingshuis, verpleeghuis, ontruimen, bejaardentehuis, woningontruiming, ontruimenVerpleeghuis of verzorgingshuis ontruimen

Een kamer in een verpleeghuis of een verzorgingshuis ontruimen is vaak gebonden aan de gestelde eisen van een zorginstelling. Woningontruiming Fiftyfifty heeft daarom een afzonderlijke dienst gemaakt voor het ontruimen van een kamer in een verpleeghuis of verzorgingshuis.

Nabestaanden krijgen vaak te weinig tijd om de kamer op te leveren aan de zorginstelling. Het uitzoeken en ontruimen van de nagelaten inboedel brengt hierdoor veel druk met zich mee in een toch al emotionele periode. Woningontruiming Fiftyfifty hoopt u hierin te ontzorgen daar waar nodig is.

Een ontruiming aanvragen

Woningontruiming Fiftyfifty kan indien gewenst de gehele ontruiming van de kamer bij u uit handen nemen. Door onze flexibele instelling kunnen wij een kamer in een verpleeghuis of verzorgingshuis ontruimen op zeer korte termijn, waarbij wij rekening houden met de gestelde eisen van de zorginstelling.

Wij maken met u een afspraak om de ontruiming te inventariseren en uw wensen te bespreken. Wanneer wij dit in kaart hebben gebracht maken wij een plan van aanpak en stellen de offerte samen. Wilt u na het ontvangen van de offerte rustig nadenken over de offerte of deze bespreken met familie? Dat kan, de offerte verplicht u tot niets. Pas wanneer deze akkoord wordt gegeven aan ons zetten wij hem om naar een opdracht.

Wat doet Woningontruiming Fiftyfifty

Woningontruiming Fiftyfifty verricht de werkzaamheden zoals deze zijn besproken in de offerte. De kamer in een verpleeghuis of verzorgingshuis ontruimen wij altijd op discrete wijze en met veel zorg. 

 

Door het korte tijdsbestek die de nabestaanden hebben om een kamer in een verpleeghuis of verzorgingshuis te ontruimen, kan het zijn dat er eigendommen zijn die zij over het hoofd hebben gezien. Komen de mensen van Woningontruiming Fiftyfifty deze eigendommen tegen zullen zij deze aan u overhandigen.

Weet u nog niet precies wat u wilt doen met de nagelaten inboedel? Dan kunnen wij dit naar een opslag / storage center bij u in de buurt brengen. U kunt dan op het juiste moment, in alle rust de nagelaten inboedel uitzoeken.

Wanneer de ontruiming klaar is, zal de contactpersoon van Woningontruiming Fiftyfifty contact met u opnemen om een afspraak te maken voor de oplevering.

Waarom Woningontruiming Fiftyfifty

Woningontruiming Fiftyfifty is een gerenommeerd bedrijf in de ontruiming branche. Wij werken vanuit een duidelijke en directe communicatie richting onze klanten. Wij bieden onze klanten één aanspreekpunt, dit is een medewerker van Woningontruiming Fiftyfifty die de ontruiming van begin tot eind zal coördineren.

Wij verzekeren onze klanten uiterste discretie, om dit kracht bij te zetten zijn al onze medewerkers in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag. Het ministerie van Veiligheid en Justitie geeft deze verklaring af onder strikte voorwaarden. Daarnaast ondertekenen onze medewerkers ook een geheimhoudingsverklaring aangaande de ontruiming.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie, dat kan. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan via ons contactformulier, na het ontvangen van uw e-mail nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u liever telefonisch contact, dat kan ook. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tm zaterdag van 07.00 uur tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 0522 23 09 94

Comments are closed.