Verhuizen

verhuizen, verhuizing, direct, ontruimen, direct ontruimen, goedkoop, snelVerhuizen

U gaat verhuizen naar een nieuwe woning, de oude woning staat te koop of is verkocht. Voor veel mensen is verhuizen een stressvolle gebeurtenis. In samenwerking met een woningontruiming, kunnen wij uw inboedel en huisraad voor u verhuizen naar uw nieuwe woning.

Veel van onze klanten maken gebruik van de dienst verhuizen in combinatie met woningontruiming. Woningontruiming Fiftyfifty regelt niet alleen de verhuizing van A tm Z voor u, maar ook de woningontruiming. Door het verhuizen van uw inboedel en het ontruimen van uw oude woning in één dienst te combineren, bent u niet alleen voordeliger uit, de verhuizing en ontruiming verlopen ook efficiënter waardoor minder stressvol.

Kosten voor verhuizen en ontruimen

Geen enkele verhuizing of ontruiming is hetzelfde, Woningontruiming Fiftyfifty komt daarom  vrijblijvend langs om de woning te bekijken en de werkzaamheden met u te bespreken. Wij noteren alle werkzaamheden en maken vanuit hier een offerte voor u. Het voordeel van een offerte is dat u altijd weet wat de kosten zullen zijn.

Hoelang gaan de verhuizing en ontruiming duren

Dit kunnen wij van te voren niet zeggen. Nadat wij de werkzaamheden met u hebben besproken kunnen wij een tijdsindicatie doen. Deze tijdsindicatie is afhankelijk van de werkzaamheden. De verhuizing kunnen wij vaak in één dag voor u regelen. ’s Morgens vertrekt u uit de oude woning en ’s avonds zit u in uw nieuwe woning. Daarna zullen wij de woningontruiming voor u verzorgen.

Demonteren en monteren

Wij verhuizen en ontruimen niet alleen, indien gewenst kunnen onze mensen uw inboedel ook demonteren en monteren voor u. Wij pakken alles zorgvuldig voor u in, en maken indien nodig gebruik van verhuiskleden en stapelkratten.

Wilt u graag meer informatie of vandaag nog uw gratis offerte aanvragen? Neem dan contact op via ons contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook, dit kan op telefoonnummer 0522 23 09 94

Comments are closed.