Seniorenverhuizing

seniorenverhuizing, senioren, verhuizen, woningontruiming, ontruimen, verzorgingshuis, bejaardentehuisSeniorenverhuizing

Voor oudere mensen is een verhuizing vaak een ingrijpende gebeurtenis. Een seniorenverhuizing houdt in dat zij van hun (ouderlijk) huis naar een bejaardentehuis of bejaardenwoning verhuizen. Woningontruiming Fiftyfifty helpt en adviseert u graag bij deze gebeurtenis zodat de seniorenverhuizing een prettige ervaring wordt. Wij passen de verhuizing aan op uw wensen.

Seniorenverhuizing in combinatie met ontruimen

Een seniorenverhuizing verzorgen wij in combinatie met het ontruimen van de oude woning. Onze ervaring is dat mensen het fijn vinden om zoveel mogelijk uit te besteden aan één bedrijf. Bij Woningontruiming Fiftyfifty kan dan. Wij verzorgen zowel de verhuizing als de ontruiming van A tm Z voor u.

Woningontruiming Fiftyfifty komt op afspraak bij u thuis, zo kunt u met ons kennismaken en weet u met wie u te maken heeft. We bespreken al uw wensen voor de seniorenverhuizing en ontruiming, en adviseren u daar waar gewenst.

Wanneer wij alles hebben besproken maken wij de offerte voor u. Alle afspraken worden hierin meegenomen. Deze offerte is gratis en vrijblijvend.

De seniorenverhuizing

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, komen wij op de afgesproken datum bij u. Wij beginnen eerst met de verhuizing. Kleine en breekbare objecten pakken wij in stapelkratten. Wilt u liever alles zelf inpakken? Dan is dat ook geen probleem. Onze mensen zullen uw meubilair, lampen en dergelijke demonteren en monteren, ook antiek kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Woningontruiming Fiftyfifty brengt uw inboedel met de juiste hulpmiddelen op uw nieuwe locatie, zodat u zich in korte tijd weer volledig thuis voelt.

De ontruiming

Woningontruiming Fiftyfifty begint met de woningontruiming wanneer u bent gesetteld in uw nieuwe woning, tenzij dit anders is besproken. De overgebleven inboedel en huisraad halen wij uit de woning. Ons team zal alle afgesproken werkzaamheden uitvoeren, denk hierbij aan:

  • Verwijderen vloerbedekking
  • Herstelwerkzaamheden
  • Tuin werkzaamheden

Tot slot maken wij de woning bezemschoon en daar waar nodig stofzuigen wij de woning. Als alles klaar is maken wij de oplevering gereed. Wanneer de woning door u akkoord wordt gegeven, krijgt u van ons de sleutel retour en ontvangt u de factuur. Zijn er tijdens de oplevering nog zaken die niet in orde zijn, dan herstellen wij dit gelijk.

Kosten seniorenverhuizing en ontruiming

Het is voor ons onmogelijk om een prijsindicatie te geven. De kosten voor zowel een seniorenverhuizing als een woningontruiming zijn afhankelijk van meerdere factoren. Aan de hand van de werkzaamheden en uw wensen maken wij een scherpe offerte voor u.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over een seniorenverhuizing of een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0522 23 09 94, op maandag tm zaterdag van 07.00 tot 22.00 uur. U kunt ook e-mail sturen met uw vraag, dit kan via ons contactformulier.

Comments are closed.