Opkopen inboedel

Opkopen inboedel in combinatie met woningontruiming

opkopen inboedel, inboedel, opkopen, woningontruiming, ontruimen, verkopen, ontruiming, huis, woning, scheiding, overlijdenWanneer u gaat verhuizen of na een overlijden kan het zijn dat er waardevolle inboedel overblijft. Opkopen inboedel doen wij alleen in combinatie met een woningontruiming. Voor het overnemen van inboedel hebben wij onze eigen Fiftyfifty-formule ontworpen. Meer informatie over onze Fiftyfifty-formule vindt u bij Onze formule.

Veel van onze klanten proberen eerst zelf hun inboedel te verkopen. Het nadeel is dat het verkopen veel tijd in beslag neemt en het vaak langere tijd duurt voordat alle inboedel is verkocht voor een mooie prijs. Vooral bij een scheiding of overlijden willen onze klanten alles graag zo snel mogelijk afronden. Daarin biedt Woningontruiming Fiftyfifty uitkomst aan zijn klanten door de overgebleven inboedel over te nemen. Opkopen inboedel doen wij geheel of gedeeltelijk. Hoe het opkopen van inboedel in zijn werk gaat bij Woningontruiming Fiftyfifty leest u hieronder.

Welke inboedel koopt Woningontruiming Fiftyfifty op

Alle inboedel die u over heeft kunt u ons aanbieden. De enige voorwaarde is dat de inboedel onbeschadigd en verkoopbaar moet zijn. Bij inboedel kunt u denken aan:

  • Meubels
  • Sieraden
  • Verzamelingen
  • Witgoed

Hoe gaat het opkopen van inboedel in zijn werk

Woningontruiming Fiftyfifty maakt een vrijblijvende afspraak met u om de betreffende woning te bezichtigen. Tijdens deze afspraak nemen wij de woningontruiming door en kunt u overgebleven inboedel aanbieden. De medewerker van Woningontruiming Fiftyfifty bekijkt en taxeert de inboedel. Aan de taxatie zijn geen kosten verbonden. Het totale bedrag van de taxatie zal als korting worden berekend op uw offerte.

Door onze jaren lange ervaring in het opkopen van inboedel taxeren wij altijd naar de handelswaarde, waardoor u als klant een eerlijke prijs krijgt voor uw inboedel.

Voordelen opkopen inboedel

Door gebruik te maken van de Fiftyfifty-formule bespaart u niet alleen op uw offerte, maar u weet ook zeker dat uw inboedel een tweede kans krijgt via diverse maatschappelijke instanties. Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • De gehele woningontruiming zal van A tm Z voor u worden geregeld
  • U ontvangt een mooie prijs voor uw overgebleven inboedel
  • U bespaart op afval- / stortkosten

Wilt u graag meer informatie of vandaag nog uw gratis offerte aanvragen? Neem dan contact op via ons contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook, dit kan op telefoonnummer 0522 23 09 94

 

Comments are closed.