Huurwoning ontruimen

Huurwoning ontruimen 

 

Ontruimen en opleveren van een huurwoning

Bij het opleveren van een huurwoning komen vaak veel reparaties en herstelwerkzaamheden kijken die u niet had verwacht. Iedere woningbouwvereniging / verhuurder hanteert andere richtlijnen voor het opleveren van een huurwoning.

Bij de voorinspectie moet de woningbouw / verhuurder aangeven welke reparaties en/of herstelwerkzaamheden gebeuren moeten inclusief de kosten die hieraan verbonden zijn als u deze zaken niet zelf hersteld. Voor mensen die geen tijd of kunde hebben om deze herstelwerkzaamheden uit te voeren, kunnen de kosten al snel hoog oplopen omdat een woningbouwvereniging / verhuurder vaak standaard prijzen hanteert.

Aanvragen offerte met voorinspectie

Woningontruiming Fiftyfifty hanteert geen standaard prijzen. Wij maken voor al onze klanten een offerte op maat. Heeft u de voorinspectie van de woningbouwvereniging / verhuurder ontvangen, dan nemen wij deze werkzaamheden met u door. Wanneer wij alle werkzaamheden in kaart hebben gebracht, maken wij ter plaatse een offerte voor u.

Aanvragen offerte zonder voorinspectie

Heeft u nog geen voorinspectie ontvangen? Dan kunnen wij alsnog een offerte voor u opstellen. Woningontruiming Fiftyfifty heeft ruime ervaring in het opleveren van huurwoningen, onze mensen weten dan ook als geen ander welke werkzaamheden er komen kijken bij het opleveren van een huurwoning. Wij nemen met u de (standaard) reparaties en herstelwerkzaamheden door en maken een offerte voor u. Zijn er bij de voorinspectie reparaties en/of herstelwerkzaamheden die niet in de offerte zijn meegenomen, dan maken wij voor deze werkzaamheden een aanvullende offerte.

Eindinspectie

Indien gewenst kan Woningontruiming Fiftyfifty de eindinspectie met de woningbouwvereniging / verhuurder voor u verzorgen. Van deze mogelijkheid word veelal gebruik gemaakt door klanten van Woningontruiming Fiftyfifty die elders in het land wonen, maar ook als u in de buurt woont kunnen wij dit natuurlijk voor u verzorgen.

Werkzaamheden opleveren huurwoning

 Elke woningbouwvereniging / verhuurder heeft bepaalde richtlijnen voor het opleveren van de woning. De werkzaamheden die hierbij komen kijken zijn bijvoorbeeld:

  • Verwijderen gordijnrails, zonwering ed.
  • Verwijderen vloerbedekking, laminaat, zeil ed.
  • Herstelwerkzaamheden plafond en muren

Naast deze “standaard” werkzaamheden voor het opleveren van uw woning, dient de woning in de oude staat opgeleverd te worden. Dit betekend dat aanpassingen die zijn gedaan, zonder toestemming van de woningbouw, verwijderd moeten worden. Heeft u bijvoorbeeld een muurtje geplaatst? Dan zal deze verwijderd moeten worden.

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

woningontruiming o, woningontruiming, boedelontruiming, o, woning, leeg halen, inboedel

 

Comments are closed.