Garagebox ontruimen

garagebox, garage, ontruimen, berging, woningontruiming, ontruiming, kostenGaragebox ontruimen

Een garage of garagebox wordt vaak gebruikt als opslagplaats voor spullen. Door de loop der jaren raakt de garagebox overvol, mensen weten zelf vaak al niet meer wat er nog in opgeslagen ligt. Een garagebox ontruimen is dan ook een klus die veel mensen liever niet zelf doen. Het is niet alleen een tijdrovende klus, vaak zijn het allemaal spullen die u niet meer wilt bewaren. Hier kan Woningontruiming Fiftyfifty uitkomst voor u bieden.

Garagebox leeghalen

Wanneer Woningontruiming Fiftyfifty een opdracht krijgt om een garagebox te ontruimen, gaan wij net als bij een woningontruiming nooit ondoordacht te werk. Wij bespreken eerst met de klant wat er met de spullen moet gebeuren en wat verder de wensen zijn met betrekking tot de ontruiming.

Wij stellen een offerte op. Hierin specificeren wij alle afspraken die er worden gemaakt. Nadat de offerte akkoord wordt gegeven, plannen wij de garagebox ontruiming in. 

Op de afgesproken datum beginnen wij de garagebox te ontruimen. Wij sorteren eerst alle spullen die uit de garagebox komen. Regelmatig maken wij mee dat wij spullen tegenkomen die voor onze klanten van waarde kunnen zijn. Wij nemen dan contact op en zullen de spullen overdragen aan de klant. De overige spullen sorteren wij op hergebruik en afval.

Hergebruik: De spullen die nog goed zijn voor een tweede leven, schenken wij aan diverse goede doelen. Kleding, schoenen en bedlinnen zullen wij naar Het Leger des Heils brengen, overige huisraad en eventuele meubels zullen wij onder brengen bij onder andere kringloopwinkels.

Afval: Zijn er spullen die niet meer bruikbaar zijn, dan beschouwen wij dit als afval. Al het afval zullen wij gescheiden afstorten, zodat het gerecycled kan worden.

Als onze mensen alle spullen uit de garagebox hebben gehaald, zullen zij de garagebox bezemschoon aan u opleveren. Samen met u bekijken wij of de ontruiming van de garagebox naar tevredenheid is uitgevoerd. Zijn er punten die niet naar uw tevredenheid zijn uitgevoerd, zullen wij dit als nog doen. Pas als u tevreden bent maken wij het opleveringsformulier gereed en ontvangt u van ons de factuur.

Wilt u graag meer informatie over het ontruimen van een garage of een andere opslagplaats, neem dan contact met ons op. 

Comments are closed.