Boedelontruiming

Boedelontruiming

Naast volledige woningontruiming, verzorgd Woningontruiming Fiftyfifty ook boedelontruiming. Een boedelontruiming houdt in dat alle inboedel uit de woning zal worden verwijderd. De ontruimers van Woningontruiming Fiftyfifty hebben jaren lange ervaring in boedelontruiming waardoor zij dit voor al onze opdrachtgevers op een zo efficiënt mogelijke wijze kunnen verzorgen.

Welke werkzaamheden vallen onder een boedelontruiming

Bij een boedelontruiming verwijderen wij alle inboedel uit de woning. Welke inboedel hergebruikt kan worden zullen wij naar maatschappelijke organisaties brengen. Inboedel welke is versleten of niet meer bruikbaar zal op milieubewuste wijze worden afgevoerd door ons naar de daarvoor bestemde afvalverwerkingsbedrijven.

Zijn er na de boedelontruiming werkzaamheden die gedaan moeten worden in de woning, kunnen wij deze werkzaamheden indien gewenst voor u uitvoeren. Denk hierbij aan:

  • Schroef- en plugvrij maken van muren en wanden
  • Lichtpunten voorzien van kroonsteentjes
  • Kleine herstelwerkzaamheden
  • Verwijderen van vloerbedekking

Boedelontruiming, stap voor stap

  1. Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij een afspraak in om de woning te bekijken en een offerte voor u te maken.
  2. Woningontruiming Fiftyfifty inventariseert samen met u de werkzaamheden, en noteert uw persoonlijke wensen voor de boedelontruiming. Aanvullende werkzaamheden zoals vloerbedekking en dergelijke nemen wij hier gelijk in mee.
  3. Wij maken een offerte op maat voor u, hierin noteren wij alles zoals wij met u hebben besproken.
  4. Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de boedelontruiming in en zullen wij op de afgesproken datum met de boedelontruiming beginnen.
  5. Wanneer onze ontruimers de boedelontruiming klaar hebben, zullen wij de oplevering gereed maken. Wij doorlopen samen met u de woning, na akkoord ontvangt u van ons de huissleutel en de factuur. Zijn er toch nog punten in de woning waar u niet tevreden over bent? Dan herstellen wij dit als nog. Wij van Woningontruiming Fiftyfifty zijn tevreden, wanneer onze klanten tevreden zijn.

Kosten boedelontruiming

Geen enkele boedelontruiming is gelijk, wij kunnen daarom geen standaard tarieven hanteren. De kosten voor een boedelontruiming zijn afhankelijk van meerdere factoren. Door dat Woningontruiming Fiftyfifty werkt met offerte op maat, kunnen wij al onze opdrachtgevers een scherpe offerte aanbieden.

Waarom kiezen voor Woningontruiming Fiftyfifty

Woningontruiming Fiftyfifty heeft als oogpunt mens en milieu. Wij staan bekend om onze persoonlijke werkwijze waarin wij een directe en duidelijke communicatie hanteren. Door te werken vanuit dit oogpunt komen onze klanten nooit voor een verrassing te staan. Bij Woningontruiming Fiftyfifty heeft u één aanspreekpunt, wij werken zonder rayonmanager of een centrale, bij Woningontruiming Fiftyfifty betaald u niet voor service, service krijgt u van ons.

Wilt u graag meer informatie of vandaag nog uw gratis offerte aanvragen? Neem dan contact op via ons contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook, dit kan op telefoonnummer 0522 23 09 94

boedelontruiming, woningontruiming, inboedel, ontruimen, leeg, huis, woning, meubels, ontruimen

 

Comments are closed.