DienstenDiensten Woningontruiming

Woningontruiming Fiftyfifty staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit in combinatie met een persoonlijke benadering. Elke woningontruiming is anders, en elke situatie vraagt om een andere oplossing. Wij bieden u een breed aanbod aan diensten aan, op deze manier hebben we altijd een oplossing voor uw situatie.

 

Woningontruimingwoningontruiming, diensten, ontruimen, ontruiming, woning, huis, leeg, diensten woningontruiming 

Woningontruiming Fiftyfifty werkt vanuit een standaard woningontruiming. Vanuit hier stellen wij een offerte samen aangepast op uw wensen en situatie. 

Boedelontruimingboedelontruiming, diensten, boedel, ontruimen, inboedel, woningontruiming

Een boedelontruiming houdt in dat alle inboedel uit de woning zal worden verwijderd. Welke inboedel hergebruikt kan worden zullen wij naar maatschappelijke organisaties brengen.

Spoedontruimingspoedontruiming, spoed, ontruimen, korte termijn, woningontruiming, ontruimen

Voor de situaties waar een kamer of woning op korte termijn opgeleverd moet worden, hebben wij de dienst spoedontruiming. Na aanvraag van de offerte kunnen wij binnen 24-uur beginnen met de ontruiming. 

verhuizen, verhuizing, woningontruiming, huis, leeg, verhuizersVerhuizen

In combinatie met een woningontruiming, kunnen wij uw inboedel en huisraad voor u verhuizen naar uw nieuwe woning. Door alles in dienst te combineren heeft u te maken met één bedrijf die alles voor u regelt. 

Seniorenverhuizing, verhuizen, woningontruiming, ontruimenSeniorenverhuizing

Onze ervaring is dat mensen het fijn vinden om zoveel mogelijk uit te besteden aan één bedrijf. Bij Woningontruiming Fiftyfifty kan dan. Wij verzorgen zowel de verhuizing als de ontruiming.

verzorgingshuis, verpleeghuis, ontruimen, bejaardentehuis, woningontruiming, ontruimenVerpleeghuis of verzorgingshuis ontruimen

Een kamer in een verpleeghuis of een verzorgingshuis ontruimen is vaak gebonden aan de gestelde eisen van een zorginstelling. Woningontruiming Fiftyfifty kan u hierin ontzorgen daar waar nodig is.

vervuilde woning, schoonmaken, lijkengeur, woningontruiming, diensten, schoonmaker, schoonmakenVervuilde woning

Het ontruimen en schoonmaken van een (ernstig) vervuilde woning brengt vaak gezondheidsrisico’s met zich mee. Woningontruiming Fiftyfifty is een gespecialiseerd bedrijf en heeft naast de benodigde kennis ook de juiste middelen in huis.

opkopen inboedel, inboedel, boedel, woningontruiming, ontruiming, ontruimen, kopen, verkopen, boedelopkoperOpkopen inboedel

Woningontruiming Fiftyfifty biedt uitkomst aan zijn klanten door in combinatie met een woningontruiming, de inboedel geheel of gedeeltelijk op te kopen. Dit berekenen wij als korting op uw offerte.

 

vloerbedekking, verwijderen, tapijt, parket, woningontruiming, lijmresten, vloer, ontruimenVloerbedekking verwijderen

Woningontruiming Fiftyfifty kan in combinatie met een woningontruiming, vloerbedekking vakkundig voor u verwijderen en milieubewust afvoeren. Ook trappen maken wij tapijt- en lijmvrij.

garage, garagebox, berging, ontruimen, ontruiming, woning, leeg, kostenGaragebox ontruimen

Een garage of garagebox wordt vaak gebruikt als opslagplaats voor spullen. Door de loop der jaren raakt de garagebox overvol. Hier kan Woningontruiming Fiftyfifty uitkomst voor u bieden.

 

Comments are closed.